Balegno | Diensten

Diensten

Badkamer op maat

U kan bij Balegno terecht voor uw badkamer op maat van uw smaak en budget. Van het uittekenen van uw plannen, de uitbraak van uw oude badkamer, het aanpassen of vernieuwen van uw leidingen en afvoeren, het vervangen van uw boiler, het plaatsen van uw bad, douche, toilet, lavabo en kraanwerk, het plaatsen van uw accessoires tot vervaardigen van uw badkamermeubel. Indien u er voor kiest de sanitaire producten bij ons te bestellen en door ons laat plaatsen, kan u 15% BTW besparen, als u woning ouder dan 5 jaar is. Voor de sanitaire producten werken we voornamelijk samen met FACQ, SAX en Van Marcke.

Voor het tegelwerk kan u tevens, indien gewenst, dienst doen op onze vaste partner.

Interieur op maat

Stijlwanden afgewerkt met gyproc, meubelpanelen of sierplaten. Plafonds afgewerkt met gyproc of sierplaten. Laminaat -en parketvloeren. Alsook het uitpassen van uw balklaag en opnieuw plaatsen van een ondervloer. Binnendeuren op maat in diverse kwaliteiten. Kasten op maat voor uw slaapkamer, badkamer, keuken, dressing enz…

Bedrijfsruimte

Voor de inrichting van uw bedrijfsruimte kan u tevens ook bij ons terecht. Kantoormeubelen worden in samenspraak uitgetekend, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

UA-59976549-1